HULPVERLENING

EHBO'ers nodig voor uw evenement? EHBO-vereniging Ruinen kan u van dienst zijn! Onze leden worden regelmatig (vrijwillig!) ingezet om dienst te doen als EHBO'er bij diverse evenementen. Zowel verenigingen als bedrijven uit Ruinen en omgeving maken dankbaar gebruik van onze diensten.

Op deze manier doen onze leden veel ervaring op in de praktijk. Daarnaast komt de vergoeding van deze dienstverlening geheel ten goede aan onze vereniging.

De EHBO'ers zijn per dagdeel te huren en zij komen altijd in 2-tallen. Ze zijn voldoende opgeleid om adequaat hulp te kunnen verlenen indien nodig. De uitrusting bestaat uit een koffer en/of rugtas met daarin voldoende materialen om eerste hulp te kunnen verlenen. Ook dragen zij herkenbare kleding.

Wilt u graag gebruik maken van onze dienstverlening en vindt het evenement plaats in ons werkgebied (Ruinen en omgeving)? Neem dan gerust contact op met onze evenementencoördinator om de mogelijkheden te bespreken. Wacht hier echter niet al te lang mee want onze leden doen dit vrijwillig voor de vereniging en wij hebben natuurlijk wel enige tijd nodig om de posten op te kunnen vullen.

Om misverstanden te voorkomen hebben wij enkele spelregels c.q. algemene voorwaarden opgesteld. Zoals ook in de bevestiging vermeld staat, gaat u hier automatisch mee akkoord wanneer u gebruik maakt van onze diensten.